På svenska In English
Sök
2019-02-16

Dekorativ film


De senaste årens utveckling i material och produktionstekniker har skapt nästan obegränsade möjligheter för användning av dekorativ folie. Vi arbetar enbart med dekorativ folie från högkvalitetstillverkare, en garanti för hållbara lösningar. 

Inredningsdekor
När ni vill förnya eller reparera en befintlig miljö. Finns i ett stort urval av folie med mönster och strukturer som naturtroget imiterar trä, metall, marmor eller läder. Hög flamsäkerhet och tålighet mot vatten, smuts och fysisk nötning.

Möbeldekor
Med ett utbud på över 500 olika mönster och strukturer är variationen nära på oändlig. Lägg då till en extremt flexibel folie som kan användas på de flesta möbler.

Glasdekor
Glas betyder genomskinlighet, klarhet, ljushet, friskhet och elegans. Det är ett viktigt inslag i en byggnads arkitektur såsom kontor, visningsrum och varuhus. Det kan användas som kommunikationsmedia, dekor, för att avskilja publika och privata områden eller för att säkerställa en bekvämare miljö.  

Fordonsdekor
Kostnadseffektivt marknadsföringsalternativ. Med de material och den teknik som finns idag är fantasin nästan det enda som sätter gränserna.

Infärgad folie
Väldigt hållbar och färgerna håller i många år. Vi kan erbjuda ett stort utbud av färger. Vanligaste användningsområdena är täckning av ytor och konturskurna bokstäver/ loggor. Vi hjälper er med layout och design.

Digitaltryckt folie
Digitaltryck är den mest flexibla trycktekniken. Användningsområdet ger ett brett utbud. Väggdekorer, bildekorer, storformatstryck och dekaler. Eftersom det inte finns någon begränsning för designen av digitaltryck, så är fantasin den enda begränsningen! För ytterligare hållbarhet, är den digitaltryckta folien skyddad med UV-laminat efter tryck.
 
Schabloner

Dekaler